9 stk Knive til Bosch Indego robotplæneklipper

kr. 129,00

På lager

9 stk knive til Bosch Indego robotplæneklipper. Knivene er lavet i 1,00 mm tykt rustfrit stål for forbedret holdbarhed i Nordiske vejrforhold.
Knivene på din Bosch Indego robotplæneklipper har desværre ikke evig holdbarhed og bør derfor udskiftes hver 8. uge for optimal klipning.

Varenummer BOSC-SS-9 Kategori Mærker , , ,

Beskrivelse

Kvalitetsknive til Bosch Indego i rustfrit stål.

Knivene er lavet i 1,00 mm tykt rustfrit stål for forbedret holdbarhed i Nordiske vejrforhold.
Knivene på din Bosch Indego robotplæneklipper har desværre ikke evig holdbarhed og bør derfor udskiftes flere gange hver sæson for optimal klipning.

Hvor ofte skal knivene skiftes?

Det afhænger meget af din plæne. Er der meget nedfald i form af grene m.v. bliver knivene naturligvis hurtigere slidt. Mange anbefaler hver 8 uge, men tag et kig på din plæne og føl efter.

Du kan også tage et kig på knivene og se om de stadig er pæne og skarpe, men husk altid at slå strømmen fra og pas på fingrene, knivene er meget skarpe!

Hvor mange knive har du brug for?

De fleste anbefaler at skifte knivene hver 8. uge, så hvis man følger anbefalingerne, så bruger man 3 knivblade hver anden måned. Græsset gror sådan ca 8-9 måneder om året i Danmark. Du skal derfor bruge 9-12 knivblade om året, hvis du vælger at følge anbefalingerne.

Prøv vores andre pakker med knive til Bosch Indego:

Knive til Bosch Indego 30 stk – Stål

Knive til Bosch Indego 9 stk – Titanium

Knive til Bosch Indego 30 stk – Titanium

Yderligere information

Vægt200 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “9 stk Knive til Bosch Indego robotplæneklipper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb billige knive til din robotplæneklipper uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores knive er af samme høje kvalitet som originale knive og går ikke i stykker ved mødet af en sten eller anden hård genstand. Vælg knive med titanium belægning for ekstra holdbarhed.

Køb billige knivblade til din robotklipper fra Husqvarna Automower, Worx Landroid og Bosch Indego. Prisgaranti på ALLE robotplæneklipper knive.