Professionel kabelsøger

kr. 1.795,00

Ikke på lager

Effektiv professionel kabelsøger til hurtig søgning af kabelbrud. Find nemt kabler i en dybde ned til 30 cm og viser eventuelle udfald med både lyd og indikator. Signalstyrken kan reguleres efter behov. Kan fejlsøge på kabler op til 1.000 meter i længden. Fungerer også til søgning efter kabler i vægge.

Indbygget genopladeligt batteri.
Manual på Engelsk.

Varenummer CABLETRACKER-PRO Kategori

Beskrivelse

Effektiv kabelsøger til hurtig søgning af kabelbrud. Find nemt kabler i en dybde ned til 30 cm og viser eventuelle udfald med både lyd og indikator. Signalstyrken kan reguleres efter behov. Kan fejlsøge på kabler op til 1.000 meter i længden. Fungerer også til søgning efter kabler i vægge.
NF-820

Yderligere information

Vægt1000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Professionel kabelsøger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køb billige knive til din robotplæneklipper uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores knive er af samme høje kvalitet som originale knive og går ikke i stykker ved mødet af en sten eller anden hård genstand. Vælg knive med titanium belægning for ekstra holdbarhed.

Køb billige knivblade til din robotklipper fra Husqvarna Automower, Worx Landroid og Bosch Indego. Prisgaranti på ALLE robotplæneklipper knive.